Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Csiribiri - Farsangoló


Klebelsberg Kultúrkúria

2019. február 2. 15:00

Csiribiri farsangi családi délután A királykisasszony cipője - a Kalimpa Színház előadása Itt a farsang, áll a bál! - a Kolompos együttes zenés mulatsága

A KIRÁLYKIASASSZONY CIPŐJE - A KALIMPA SZÍNHÁZ MESEKONCERTJE

A gőgös királykisasszony mindegyik kérőjében talál kivetnivalót – így aztán ki is veti valamennyit. Csak hát kérők nélkül igen bajos férjhez menni. Mondhatni: lehetetlen. A gőgös királykisasszony ezért közhírré téteti: annak adja a kezét, aki kitalálja, milyen bőrből készült a cipője. Amikor pedig erre a kérdésre csak egy rongyos koldus képes megadni a választ, a gőgös királykisasszonynak gyökeresen megváltozik az élete…

Játssza: Medgyesi Anna
Zenél: ifj. Horváth Károly
Rendezte: Székely Andrea
Színpadra alkalmazta: Kolozsi Angéla


ITT A FARSANG - A KOLOMPOS EGYÜTTES MULATSÁGA, TÁNCHÁZA

Farsangi mulatság a gyermektáncházak, gyermekszobák, óvodák állandó vendégeivel, a hangulatjavító együttessel. Zenéjük nyomán táncra perdül a közönség apraja ás nagyja.
Vízkereszttől Húshagyó keddig tart a mulatságok, bolondozások, álarcos, maskarás bálok időszaka. Farsangi szokások, játékok, táncosügyességi vetélkedők szerepelnek a műsorban.

Tagok:
Nagy Zoltán - ének
Szántai Levente - ének
Barna György - hegedű
Tímár Sándor - hegedű
Végh Gábor - nagybőgő
Jegyár: 900 Ft